Current Affairs and General Knowledge Quiz 25-26th May 2018

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz  that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-PO,Clerk, SBI, NIACL, Railways and SSC Exams.
Current Affairs and General Knowledge Quiz


1. Who has been appointed as the interim Prime Minister of Pakistan?
Ans- Nasir Ul Mulk

2. The Baglihar Dam is located in which state?
Ans- Jammu and Kashmir

3. Madala Ranga Rao, who passed away recently, was the noted personality from which field?
Ans- Film Industry

4. Which country’s team has clinched the 2018 Uber Cup, the Women’s World Badminton Championship?
Ans- Japan

5. Geeta Kapoor, who passed away recently, was associated with which field?
Ans- Film Industry

6. Which state government has announced a unique scheme to provide life insurance of up to Rs 5 lakh per farmer in the state?
Ans-Telangana

7. Alan Bean, who was the 4th man to walk on the Moon has passed away. He was an astronaut from which country?
Ans-United States

8. The Wanakbori Thermal Power Station (WTPS) is located on the bank of which river?
Ans-Mahi River

9. Who has won Champions Trophy Defeating Liverpool?
Ans-Real Madrid

10. Queen Maxima is queen of which country?
Ans-Kingdom of the Netherlands

No comments:

Post a Comment

Follow us on