Current Affairs of 25-26 November 2015

1. On which date, the National Milk Day is observed?
Ans-26 November

2. Which country will host the 12th South Asian Games in 2016?
Ans-India


3. What amount of insurance is provided for Rupay classic card holders?
Ans-Rs. 1,00,000/-

4. Who is appointed as chairperson of Target Olympic Podium Scheme (TOPS)?
Ans- Anju Bobby

5. Who is the new President of ASSOCHAM?
Ans-Sunil Kanoria

6.  International Day for the Elimination of Violence Against Women observed on which date ?
Ans- 25 November

7.What is the new deadline to for completion of rural connectivity through all- weather roads under Pradhan Mantri Gram Sadak Yojana (PMGSY)?
Ans-2019

8. 11th East Asia Summit 2016 will be held at which place ?
Ans- Lao PDR

9. What is the range of Nuclear-capable Dhanush missile ?
Ans-350 kms

10. Which country has launched the Canadian communication satellite Telstar 12V?
Ans- Japan



SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post