Current Affairs Quiz of 13-14 February 2016

Dear Readers, Current Affairs quiz and GK questions based of National and International Events of 13-14 February 2016 Based on The Hindu. Read and Remember Current Affairs quiz and GK questions for upcoming LIC, Syndicate PO and other competitive exams.

Current Affairs Quiz of 1-2 December 2015

Current Affairs quiz and GK questions help you in good score in competitive exams.

1. World Radio Day was observed globally on which date ?
Ans- 13 February 2016

2. Who has been appointed as Chairman of The Energy and Resources Institute (TERI) ?
Ans- Ashok Chawla

3. 4th World Government Summit was held at which place ?
Ans- Dubai

4. Who is UAE's Central Bank Governor ?
Ans- Mubarak Rashed Al Mansoori

5. Approximately what per cent of total Indian workforce are unorganised workers?
Ans- 89%

6. ONV Kurup, who died recently, was a famous poet of which language?
Ans-Malayalam

7.Who was Nida Fazli, who died recently?
Ans-Urdu Poet

8. Apple Building its First Technology Centre in India at which place?
Ans- Hyderabad

9. Name the app that enables travellers to book confirmed Railway Tickets?
Ans-Ticket Utson

10. Which bank posts highest ever loss by an Indian bank?
Ans-Bank of Baroda

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post