Current Affairs Quiz of 5-6 February 2016

Dear Readers, Current Affairs quiz and GK questions based of National and International Events of 5-6 February 2016 Based on The Hindu. Read and Remember Current Affairs quiz and GK questions for upcoming LIC, Syndicate PO and other competitive exams.
Current Affairs Quiz of 1-2 December 2015

Current Affairs quiz and GK questions help you in good score in competitive exams.

1.Who was appointed as as member of newly constituted Anti-Corruption Unit Oversight Group of ICC?
Ans-Rahul Dravid

2.  Which banks inks pact with Universal Sompo for accident death coverage ?
Ans- Corporation bank

3. Sudhir Tailang passes away recently. who was he ?
Ans- Cartoonist

4. The National Organic Farming Research Institute will come up in which state?
Ans- Sikkim

5. Which cricket boards have lost their permanent member status in International Cricket Council (ICC)?
Ans- India, Australia, and England

6. The headquarters of the European Molecular Biology Organisation (EMBO) are located in which city?
Ans-Heidelberg

7. 2016 Cobra Gold military exercise will be held at which place?
Ans- Thailand

8. Astronaut Edgar Mitchell, who passed away recently, belongs to which country?
Ans- United States

9. The Brahmaputra Cracker and Polymer Limited (BCPL) is located in which state?
Ans- Assam( first ever petro-chemical plant located in the entire North-Eastern region )

10. Which Online payments platform tied up with Indian Oil to let its users pay for petrol through its mobile wallet?

Ans- Paytm

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post