Current Affairs Quiz of 25-26 March 2016

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  March 2016 at Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.

Current Affairs Quiz

Click Here to Read SSC Quiz

1. Pradhan Mantri Awaas Yojana – Gramin (PMAY-G) goal of Housing for All by......?
Ans- 2022

2.The total expenditure that will be incurred on implementing the project in a span of 3 years from 2016-17 to 2018-19 stands Pradhan Mantri Awaas Yojana – Gramin (PMAY-G) is......?
Ans- 81975 crore rupees

3. Who will provide assistance of $1500 million support to Swachh Bharat Mission - Gramin ?
Ans- World Bank

4. Which Australian cricketer will retire from international cricket at the end of the 2016 World Twenty20 Tournament ?

Ans- Shane Watson

5. Johan Cruyff died recently. He was related with which sports ?
Ans- Football (Netherland's soccer legend)

6. International Day of Remembrance of the Victims of Slavery and the Transatlantic Slave Trade was observed on which day ?
Ans- March 25

7. Singareni Thermal Power Project was located in which state ?
Ans- Telangana

8. Who topped the list of World’s 50 Greatest Leaders by Fortune Magazine ?

Ans- Jeff Bezos

9. how many villages was achieved electrification under the Deen Dayal Upadhyaya Gram Jyoti Yojna (DDUGJY) in the year 2015-16?
Ans- 7000

10. What percentage of FDI has been allowed under automatic route in Insurance and Pension sector?
Ans- 49%



Previous Post
Next Post