Current Affairs Quiz of 25-26 April 2016

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  April 2016 at Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.

Current Affairs Quiz

Current Affairs Quiz of 25-26 April 2016

1. Who was appointed as Prime Minister of Congo?
Ans- Clement Mouamba

2. World Malaria Day (WMD) 2016 was observed globally on ........?
Ans- 25 April

3. National Panchayati Raj Diwaswas observed on which date?
Ans- 24 April

4. Who will host Commonwealth Judo Championships 2018?
Ans- India

5. What is the name of 11th Indo-Mongolia joint training Exercise?
Ans- Nomadic Elephant – 2016

6. World Intellectual Property Day 2016 observed globally on which date?
Ans- 26 April

7. Dattu Bhokanal is related with which game?
Ans- Indian rower

8. Who wins silver medal at ISSF World Cup of shooting?
Ans- India’s Mairaj Ahmed Khan

9. The IRNSS-1G will be launched from which satellite vehicle in orbit on April 28, 2016?

Ans- PSLV-C33

10. Name the Indian origin wrestler who is set to represent Australia at the Rio de Janeiro Olympics 2016?
Ans- Vinod Kumar Dahiya



Previous Post
Next Post