Current Affairs Quiz of 7-8 April 2016

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  April 2016 at Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.

Current Affairs Quiz of 7-8 April 2016

1. Who was appointed as Prime Minister of Vietnam?
Ans- Nguyen Xuan Phuc

2. Who has sworn in as the President of Kosovo?
Ans- Hashim Thaci

3. International Roma Day was celebrated on which day?

Ans- April 8

4. A State in Denial - Pakistan's Misguided and Dangerous Crusade authored by .......?
Ans- BG Verghese

5. Who was appointed as Chairman of Central Administrative Tribunal?
Ans- Justice (retd) Permod Kohli

6. Who was appointed as new PM of Iceland ?

Ans- Sigurdur Ingi Johannsson

7. Who was appointed as chairman of NASSCOM?
Ans-CP Gurnani

8. Which State has launched Adarsh Vidyalaya project ?
Ans- Odisha

9. Who has been named the most powerful businesswoman in Asia by Forbes ?
Ans- Reliance Foundation Chairperson Nita Ambani

10. The World Health Day (WHD) is observed every year on....?

Ans- April 7

11. “Maa Annapurna Yojna” has been launched in which state of India?
Ans- Gujarat

12. The first-ever North East-ASEAN Business Summit was hosted by which city of India?

Ans- Imphal



Previous Post
Next Post