English Quiz

Directions (1-10): In the following questions, out of the four alternatives, choose the one which best expresses the same meaning of the given word.

1. MULISH
(a) Stubborn
(b) pretty
(c) Silly
(d) clever


2. ALERT
(a) hostile
(b) watchful
(c) brave
(d) quick

3. ACCEDE
(a) consent
(b) access
(c) assess
(d) proceed

4. SUPERANNUATED
(a) experienced
(b) accepted
(c) retired
(d) senile

5. AUDACITY
(a) strength
(b) boldness
(c) asperity
(d) fear

6. DECREPITUDE
(a) disease
(b) coolness
(c) crowd
(d) feebleness

7. TRANSITION
(a) position
(b) translation
(c) change
(d) movement

8. ACCUSED
(a) indicated
(b) indicted
(c) induced
(d) instigated

9. BECKONED
(a) accused
(b) called
(c) sent
(d) acquitted

10. GENUINE
(a) generous
(b) healthy
(c) natural
(d) original


Answers
1. a
2. b
3. a
4. c
5. b
6. d
7. c
8. b
9. b
10. d

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post