Current Affairs Quiz of 27-28 April 2016

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  April 2016 at Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.

Current Affairs Quiz

Current Affairs Quiz of 27-28 April 2016

1 Who has been honoured with the 2016 Lifetime Achievement of Master Dinanath Mangeshkar Award?
Ans- Jeetendra

2. Who is the newly elected Prime Minister of the Tibetan government-in-exile?
Ans- Lobsang Sangay

3. Sharana Basaveshwara Temple is recently in news is located in which state of India?
Ans- Karnataka

4. The World Day for Safety and Health at Work (WDSHW) is observed on which date?
Ans- April 28

5. “Operation Milan” has been launched by which state police department of India to recover abducted youths?
Ans- Uttar Pradesh

6. Who becomes first African footballer to win PFA Player of the Year?
Ans- Riyad Mahrez

7. National Museum of Natural History is located at which place?
Ans- New Delhi

8. Who has been appointed as amicus curiae to implement Justice RM Lodha committee recommendations?
Ans- Gopal Subramanium

9. Which panel submitted report on Censor Board functioning?
Ans- Shyam Benegal

10. V T Thomas passes away recently. Who is he ?
Ans- Renowned Kerala cartoonist



Previous Post
Next Post