Quantitative Quiz- Approximation for SBI, IBPS and UIICL

Approximation for SBI, IBPS and UIICL and Other upcoming exams.

Directions(1-10): What approximate value should come in place of question mark (?) in the following questions?

1). (789.689÷25)% of 2160 = ?+180.892
a) 509
b) 502
c) 620
d) 590
e) 420

2). (17.85)2×6.05 + (43.02)2×7.49=?
a) 15728
b) 18728
c) 16728
d) 14728
e) 12728

3). 67.485%of 6480-(2342.87÷65)=?
a) 4070
b) 4270
c) 4770
d) 4370
e) 4170

4).68%of4096+17%298.878-1875=(?)^2
a) 21
b) 541
c) 461
d) 31
e) 331

5). (√3968.659)%of7300÷149.569=?+2086
a) 2013
b) 2453
c) 2513
d) 2813
e) 2523

6). 1439÷16×14.99+√228=?
a) 1315
b) 1365
c) 1215
d) 1465
e) 1265

7). (11.92)2+(16.01)2=?2×(3.85)^2
a) 15
b) 2
c) 4
d) 55
e) 5

8). (19.97%of781)+?+(30%of87)=252
a) 40
b) 50
c) 25
d) 70
e) 80

9). 820.01÷21×2.99+?=240
a) 105
b) 173
c) 123
d) 234
e) 143

10).299÷12×13.95+?=(24.02)^2
a) 285
b) 225
c) 325
d) 150
e) 185


Answers:
1).b)
2).c)
3).d)
4).d)
5).c)
6).b)
7).e)
8).d)
9).c)
10).b)

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post