Current Affairs Quiz of 13-14 July 2016

Dear Readers presents Current Affairs quiz of 13-14 July 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and other competitive exams.

Also Read- 
Current Affairs Quiz collection of June 2016

GK Booster of June 2016

Current Affairs Quiz of 13-14 July 2016

1.What is the name of the operation that was started to evacuate Indian citizens stranded in South Sudan's capital Juba?
Ans- Sankat Mochan

2. Who is the newly appointed CMD of Jute Corporation of India Ltd. (JCI)?
Ans- K V R Murthy

3. Which country is hosting the 2016 Asia-Europe Meeting (ASEM) Summit?
Ans- Mongolia

4. Who has been appointed as the new CEO of National Intelligence Grid (NATGRID)?
Ans- Ashok Patnaik

5. Who is the newly appointed Union Minister of Minority Affairs?
Ans- Mukhtar Abbas Naqvi

6. Who has won the first-ever Wimbledon wheelchair tennis men’s singles title?
Ans- Gordon Reid

7. Who is the new Prime Minister of United Kingdom (UK)?
Ans- Theresa May

8. Which Indian bank has recently acquired Tamil Nadu-based Grama Vidiyal Microfinance to extend its rural banking services?
Ans- IDFC bank

9. The Dampa Tiger Reserve is located in which state of India?
Ans- Mizoram

10. The biography ‘Ringside with Vijender’ has been authored by....?
Ans- Rudraneil Sengupta

11. INS Karna was recently commissioned in Vishakhapatnam. INS Karna is a dedicated base for which of the following Special Operation Forces of India?



Previous Post
Next Post