Current Affairs Quiz of 25-26 July 2016

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 25-26 July 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and other competitive exams.

Also Read- 
Current Affairs Quiz collection of June 2016

GK Booster of June 2016


Current Affairs Quiz of 25-26 July 2016

1. India’s first green rail corridor has been launched in which of the following states?
Ans- Tamil Nadu

2. How much insurance cover has been offered by the Indian Railways for passengers?
Ans- 10 Lakh

3. Which banks have become first Indian banks to join SWIFT’s global payments innovation initiative?
Ans- ICICI Bank and Axis Bank

4. The first-ever meeting of BRICS Employment Working Group (BEWG) will be hosted by which country?
Ans- India

5. Name Nepal's Prime Minister who resigned from his office ahead of a no-confidence vote?
Ans- Khadga Prasad Oli

6. Who has won the 2016 Swiss Open Gstaad?
Ans- Feliciano López

7. Which Bank has launched an Instant Money Transfer (IMT) Payment System on its ATMs in India?
Ans- SBI

8. Who won the 2016 Formula One Hungarian Grand Prix?
Ans- Lewis Hamilton

9. Who was conferred with West Bengal’s Mahanayak Samman awards recently by Chief Minister Mamata Banerjee?
Ans- Bappi Lahiri

10. Who announced to Acquire Jabong to create India’s biggest fashion shopping destination?
Ans- Myntra

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post