Current Affairs quiz of 25-26 November 2016

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 25-26 November 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and other competitive exam.
Current Affairs quiz

1. Which Indian actor won the Best Actor Award at the 10th Asia Pacific Screen Awards?
Ans-Manoj Bajpayee

2. The Constitution Day is celebrated on which date in India? 
Ans- November 26

3. Fidel Castro, who passed away recently, was the revolutionary leader of which country? 
Ans-Cuba 

4. Who will be conferred with the Legends Award by International Boxing Association (AIBA) on its 70th anniversary?
Ans- Mary Kom 

5. The book “Banaras City of Light” has been authored by whom? 
Ans- Diana Eck 

6. Who took charge of Hockey India as its president?
Ans- Mariamma Koshy 

7. The Fifth International Tourism Mart for the North Eastern Region was formally inaugurated in .....?
Ans- Imphal

8. Who won inaugural Qatar Ladies open Golf?
Ans- Aditi Ashok 

9. Who was appointed as the Chairman of the National Highways Authority of India? 
Ans- Yudhvir Singh Malik 

10. The Palampur Assembly Constituency that became the first e-Assembly constituency of India lies in which State?
Ans- Himachal Pradesh

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post