Current Affairs quiz of 11-12th January 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz of 11-12th January 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz


1. The Jigme Dorji National Park is located in which country?
Ans- Bhutan

2. The World Hindi Day (WHD) is observed on which date?
Ans- January 10

3. The 2017 World Economic Forum (WEF) annual meeting will be held in which country?
Ans- Switzerland

4. Which country has become the world’s first country to cease FM radio broadcasting?
Ans- Norway

5. Who has been sworn as the new President of Nicaragua?
Ans- Daniel Ortega

6. Which country has become the world’s first country to officially recognise parkour as a sport?
Ans- United Kingdom

7. World's First literature Festival was hedl in which city?
Ans- patna

8. Name the second of the Scorpene class submarine that was launched at in Mumbai in January 2017 for sea trials?
Ans-INS Khanderi

9. The book “The Untold Story of Talking Books” has been authored by whom?
Ans- Matthew Rubery

10. Which Indian hockey player has become a member of International Hockey Federation (FIH) Athletes’ Committee?
Ans- PR Sreejesh

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post