Current Affairs Quiz Questions and Answers of 9-10 February 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs Quiz Questions and Answers  of 9-10 February 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz


1. Which country to host the 2017 Mobile World Congress?
Ans- Spain

2. Who has been sworn-in as the new President of Haiti?
Ans- Jovenel Moise

3. Which state has become the first Indian State to establish cashless system for distribution of food grains?
Ans- Gujarat

4. Who is the newly appointed President of Somalia?
Ans- Mohamed Abdullahi Mohamed

5. Who has been selected for the prestigious 2016 Dr B C Roy National Award?
Ans- P Raghu Ram

6. Racharla Samrajyam, who passed away recently, was the freedom fighter from which state?
Ans- Andhra Pradesh

7. Which committee will be constituted by the Reserve Bank of India (RBI) on cyber security?
Ans- Meena Hemachandra committee

8. What is the India’s rank in the USCC Intellectual Property Index (IPI)-2017?
Ans- 43rd

9. Which country to host the 2017 IAAF World Athletics Championship?
Ans- United Kingdom

10. Who is the official mascot for FIFA U-17 World Cup India 2017?
Ans- Kheleo

No comments:

Post a Comment