Current Affairs Quiz Questions and Answers PDF of 5-6 February 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs Quiz Questions and Answers PDF of 5-6 February 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz

1. Country's first centre of excellence for differently abled sportsmen will come up at which city?
Ans-Gandhinagar, Gujarat

2. Which Satet has decided to submit a memorandum to the Prime Minister to issue an ordinance to exempt the state from the provision of Part IX A of the Constitution which deals with the municipalities?
Ans- Nagaland

3. Samagra Gramya Unnayan Yojana, CMSGUY launched by which state?
Ans- Assam

4. Which has launched India's first social innovation centre The ‘Kakatiya Hub For Social Innovation’ in Nizamabad?
Ans- Telangana.

5. The world’s longest commercial flight between which cities?
Ans- Doha-Auckland

6. Which country will host FIBA Women's Asia Cup basketball tournament?
Ans- India

7. Who will announced acquisition of Google's 'Terra Bella' satellite business?
Ans- American startup Planet Labs

8. Who has been honoured with Commander of the Most Excellent Order of the British Empire (CBE)?
Ans- England Test captain AlastairCook

9. From which state / Union territory, the “Measles-Rubella (MR) vaccination campaign” has been launched?
Ans- Karnataka

10. Which country is host to the 4th BIMSTEC Summit-2017?
Ans- Nepal

Current Affairs Quiz PDF 5-6th February 2017


SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post