Current Affairs Quiz Questions and Answers of 3-4 March 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs Quiz Questions and Answers  of 3-4 March 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz

1. Who has won the 2017 Polly Umrigar Award for International Cricketer of the Year?
Ans- Virat Kohli

2. Yumnam Yaima Singh, who passed away recently, was related to which field?
Ans- Politics

3. Who is the newly appointed Chairman and Managing Director (CMD) of Mahanagar Telephone Nigam Limited (MTNL)?
Ans- P K Purwar

4. Who is the author of the book “Mr and Mrs Jinnah: The Marriage that Shook India”?
Ans- Sheela Redddy

5. The Permanent Indus Commission (PIC) meeting will held in which city?
Ans- Lahore

6. Which country to host the 2017 Indian Ocean Rim Association (IORA) summit?
Ans- Indonesia

7. Which country to build its’ first national under water observatory in disputed South China Sea?
Ans- China

8. Who is the author of the book “When Crime Pays – Money and Muscle in Indian Politics”?
Ans- Milan Vaishnav

9. Raymond Kopa, the football legend has recently passed away. He hails from which country?
Ans- France

10. Which Indian grandmaster has won bronze at 2017 Women’s World Chess Championship?
Ans- Harika Dronavalli

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post