Current Affairs Quiz Questions and Answers of 13-14 March 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs Quiz Questions and Answers  of 13-14 March 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz

1. Jiratchaya Sirimongkolnawin has been crowned the new Miss International Queen 2016. She belongs to which country?
Ans- Thailand

2. Who is the author of the book “Aurangzeb: The Man and the Myth”?
Ans- Audrey Truschke

3. Who has won the men’s singles title at the 2017 All England Open badminton championships?
Ans- Lee Chong Wei

4. The World Day Against Cyber Censorship (WDACC) is observed on which date?
Ans- March 12

5. Which country to host the 2018 Commonwealth Heads of Government Meeting (CHOGM)?
Ans- United Kingdom

6. Which committee has submitted report to the Government of India (GoI) to strengthen border protection?
Ans- Madhukar Gupta committee

7. Which state government has officially launched women safety application “Ammavin Aran”?
Ans- Tamil Nadu

8. Which Indian football team has won the 2017 Santosh Trophy football tournament?
Ans- Punjab

9. Who is the newly appointed Defence Minister of India?
Ans- Arun Jaitley

10. Amy Krouse Rosenthal, the renowned author has passed away. She hailed from which country?
Ans- United States

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post