Current Affairs Quiz Questions and Answers of 3-4 April 2017

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs Quiz Questions and Answers  of 3-4 April 2017 that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz


1. Indian Navy has recently launched Integrated Automatic Aviation Meteorological System (IAAMS) in which state?
Ans- Tamil Nadu

2. Which country has become the new member of South Asia Sub-regional Economic Cooperation (SASEC) program?
Ans- Myanmar

3. Which high level committee has been set up to examine working of regulatory bodies for AYUSH system of medicine?
Ans- Arvind Panagariya committee

4. Who has become the new Whole Time Member (WTM) of Insolvency and Bankruptcy Board of India (IBBI)?
Ans- Navrang Saini

5. Gilbert Baker, the LGBT rainbow flag creator has passed away. He hailed from which country?
Ans- United States

6. Who has been named the Asian Player of the Year 2016 in the senior men’s category by the Asian Hockey Federation (AHF)?

Ans- SV Sunil

7. Which Indian personality will lead Indian Parliamentary delegation in the 136th Assembly Inter-Parliamentary Union (IPU)-2017?
Ans- Sumitra Mahajan

8. Who has clinched the 2017 Women’s singles India Super Series tournament?
Ans- P V Sindhu

9. The 19th edition of Commonwealth Forestry Conference has started in which state?
Ans- Uttarakhand

10. Who has won the 2017 Men’s Singles Miami Open Tennis Tournament?
Ans- Roger Federer

No comments:

Post a Comment