Current Affairs Quiz of 29th February 2016

Dear Readers, we are presenting Current Affairs quiz of  February 2016 at examguruadda.in. Current Affairs quiz covers all important topics of Current Affairs for all competitive exams.

Current Affairs Quiz



Read- GK Booster of February 2016
Read- Quiz on Economic Survey

Click here for Latest govt jobs

1. Who took over as the new Police Commissioner of Delhi ?
Ans- Alok Verma

2. Who  was re-elected as President of the All India Trade Union Congress (AITUC).
Ans-Ramendra Kumar

3. Name the industrialist who in February 2016 invested in home rental startup NestAway?
Ans- Ratan Tata

4. Who was elected as the President of Kosovo?
Ans-Hashim Thaci

5.  To train 3 lakh rural women to use Internet in the state, Madhya Pradesh Government in its Budget 2016-17 announced a campaign. Name the campaign?
Ans-Internet Mahila

6. Who won the best picture award winner at the 88th annual Academy Awards 2016?
Ans- Spotlight

7. Who has won 2016 Dubai ATP Tennis title?
Ans-Stan Wawrinka

8. B K Garudachar, who died recently, was related to which sports?
Ans-Cricket

9. Who won Best Actor award at Oscars 2016 ?
Ans- Leonardo DiCaprio for The Revenant

10.  Who won Best Actress award at Oscars 2016 ?
Ans-Brie Larson for Room

SHARE THIS

Author:

Previous Post
Next Post