Current Affairs Quiz of 1-2 August 2016

Dear Readers presents Current Affairs quiz of 1-2 August 2016 that cover important current affair events. Current Affairs quiz prepared according to the latest Bank, SSC and other competitive exams.

Also Read-
Current Affairs Quiz collection of June 2016
GK Booster of June 2016

Current Affairs Quiz of 1-2 August 2016

1 The 2016 Kabaddi World Cup will be held in which of the country?
Ans- India

2. Name the train that was train that was flagged off by Railway Minister Suresh Prabhu between Agartala and Delhi?
Ans- Tripura Sundari Express

3. Who has been elected as the first woman governor of Tokyo?
Ans- Yuriko Koike

4. Who has taken over as the Chairperson of Central Board of Direct Taxes?
Ans- Rani Singh Nair

5. Who authored the book R D Burmania: Panchamemoirs?
Ans- Chaitanya Padukone

6. Who won the men’s singles title in the 2016 Rogers Cup?
Ans- Novak Djokovic

7. Which team won the fourth edition of Pro Kabaddi League?
Ans-Patna Pirates

8. Who was sworn in as Chief Justice Of Patna High Court ?
Ans- Justice Iqbal Ahmed Ansari

9. Who won the women’s singles title in the 2016 Rogers Cup?
Ans- Simona Halep

10. Name the typhoon that made its landfall near Dapeng Peninsula in China’s Guangdong province?
Ans- Typhoon Nida



Previous Post
Next Post