Current Affairs and General Knowledge Quiz 29-31th May 2018

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz  that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-PO,Clerk, SBI, NIACL, Railways and SSC Exams.
Current Affairs and General Knowledge Quiz

1. Who is appointed as Paraguay Its 1st Woman Interim President?
Ans-Alicia Pucheta

2. Who has been appointed as the President of the National Consumer Disputes Redressal Commission (NCDRC)?
Ans-Justice R.K. Agrawal

3. Who was Emerged As International Cricketer of Year in CEAT Ratings?
Ans-Virat Kohli

4. Vikas Gowda who announced his retirement recently belong to which sports?
Ans-discus throw

5. International Day of UN Peacekeepers was observed on which date?
Ans- May 29




6. Who has been appointed the first-ever chief financial officer (CFO) of the Reserve Bank of India (RBI)?
Ans-NSDL executive Sudha Balakrishnan

7. Who is President of Indonesia?
Ans-Joko Widodo

8. Sterlite copper plan located in which state?
Ans- Tamil nadu (Thoothukudi,)

9. Who has been appointed as the new Deputy National Security Advisor (NSA)?
Ans-Pankaj Saran

10. Which state government has submitted a Devika river rejuvenation project to the Union Government for approval?
Ans-Jammu & Kashmir

No comments:

Post a Comment

Follow us on