Current Affairs and General Knowledge Quiz 7-8th May 2018

Dear Readers Examguruadda.in presents Current Affairs quiz  that cover important current affair events. Current Affairs quiz for IBPS PO,clerk, RRB-Po,Clerk, SBI, NIACL,Railways and SSC Exams.
Current Affairs quiz


1. The 3rd edition of the United Nations Peacekeeping Course for African Partners (UNPCAP) has inaugurated in which city?
Ans-New Delhi

2. Which country hosted the 12th informal meeting of SAARC finance Ministers?
Ans-Philippines

3. Arun Date, the veteran singer has passed away. He was associated with which language?
Ans-Marathi

4. Who has been named the new Prime Minister of Armenia?
Ans- Nikol Pashinian

5. Where is headquater of National Small Industries Corporation Limited (NSIC)?
Ans-New delhi




6. Rajinder Pal, who passed away recently, was associated with which sports?
Ans- Cricket

7. Which country to host the 2018 World Robot Conference (WRC)?
Ans- China

8. Who has been sworn-in as the new President of Costa Rica?
Ans- Carlos Alvarado

9. The Gokak falls is located in which state?
Ans- Karnataka

10. The Balphakram National Park is located in which state?
Ans- Meghalaya

No comments:

Post a Comment

Follow us on